Kenmerken en beschrijving van het tomatenras Holiday

Tuinders weten dat tomaten zowel in kassen als in het open veld worden geteeld. Mensen proberen voor zichzelf een verbeterde versie te vinden. Elk van de twee opties heeft voor- en nadelen. Bij kweek in kassen zijn hoge luchtvochtigheid en temperatuur aanwezig. Deze voorwaarden zijn niet geschikt voor alle tomaten.

Tomaten die bedoeld zijn om in aarde te telen, leveren geen goede opbrengsten op in kassen. En omgekeerd voelen vertegenwoordigers die in kassen groeien zich buitengewoon slecht in het open veld.

tomaat feestelijk

Maar er zijn ook uitzonderingen op de regel. Er zijn rassen die zich perfect aanpassen aan verschillende omgevingsomstandigheden en zowel in de volle grond als in de kas groeien. Het ras Holiday f1 behoort tot dit type tomaat.

Kenmerken van de variëteit

Het kenmerk en de beschrijving van het ras Holiday f1 zegt dat het een hybride ras is, ook wel verbeterd. Het telt echt als zodanig. Tuinders wordt geadviseerd om meerdere feestelijke tomatenstruiken op de percelen te hebben. Laten we eens kijken waarom.

verbeterde rang

Allereerst zijn feesttomaten uitstekend bestand tegen extreme klimatologische omstandigheden en ziektes. Dit komt door het feit dat de variëteit hybride is. Even belangrijk is dat de plant vroeg en productief is. Borstels worden in twee vellen gelegd. Het belangrijkste is dat de beschrijving de oorspronkelijke smaak aangeeft. Je kunt het fruit vers gebruiken, maar het is toch het beste in het bewaren van hele vruchten.

Mensen hadden immers zoiets dat ze op vakantie heerlijke tomaten willen eten, maar als je het aanraakt met een vork, barst het uit en valt de inhoud op tafel of in het ergste geval op de buren. En met "Prazdnichny" zal dit niet gebeuren. Het fruit is compact en sappig, het kan met een mes worden gesneden en ingeblikt. Dergelijke vruchten kunnen gemakkelijk worden gebruikt voor tomatensap of een verscheidenheid aan salades.

klimaatbestendigheid

Beschrijving van de tomaat Feestelijk, zoals je kunt zien, alleen goed. Daarom gebruiken de meeste tuinders deze variëteit liever en genieten ze van de vruchten. Ze zijn dieprood van kleur, eivormig, glad van vorm. Kleine tomaten, tot ongeveer 30 gram.

Ziekten en plagen

De variëteit "Prazdnichny" ziet er elegant uit als hij bloeit, maar om hem niet te bederven, is het noodzakelijk om de plant te beschermen tegen verschillende insecten en ziekten.

slimme tomaat

Deze variëteit is resistent tegen veel voorkomende ziekten - fusarium en verticale verwelking, apicale rot. En toch kan men niet zonder het gebruik van op zijn minst eenvoudige preventieve maatregelen. Voor het planten is het noodzakelijk om de grond te behandelen met een oplossing van kaliumpermanganaat of kopersulfaat.

Om de groei en opbrengst te verbeteren, wordt de plant tijdens de teelt besproeid met Fitosporin of een ander medicijn met een schimmelwerende werking.Controleer de luchtvochtigheid in de kas, deze mag niet meer dan 60% zijn. Dergelijke zorg zal rot helpen voorkomen. Als de plant plotseling tekenen van een ziekte vertoont, moet deze worden behandeld met koperbevattende preparaten. Maar tegelijkertijd moeten alle aangetaste onderdelen onmiddellijk worden verwijderd.

toprot

Om insecten te verwijderen, moet u een waterige oplossing van ammoniak of afkooksels van kruiden gebruiken. Zorg ervoor dat u onkruid verwijdert, ze trekken verschillende soorten ongedierte aan.

Er zijn geen beoordelingen, laat deze als eerste achter
Direct aan het kijken


Komkommers

Tomaten

Pompoen