Kenmerken en beschrijving van de tomatenvariëteit Miracle of the garden

De Garden Miracle-tomaat is gekweekt door Siberische veredelaars en neemt een van de leidende posities in onder de grootvruchtige tomaten. En hoewel de populariteit van de variëteit laag is, is het de moeite waard om minstens één keer te planten grote tomaten deze variëteit, dan is het onmogelijk om ze te weigeren.

Kenmerken van de variëteit

De naam van de tomaat rechtvaardigt zijn kwaliteit. Alles is er prachtig in:

 • roodvlezige vruchten met een gewicht van vijfhonderd gram, en soms anderhalve kilo;
 • dunne huid, gemakkelijk te verwijderen;
 • hoog suikergehalte in de pulp;
 • minimum aan zaden;
 • bereiding van heerlijke sauzen van tomaten, tomatensap.

tomaat op een tak

Kenmerken en beschrijving van het ras The Miracle of the Garden staat vol met alleen de beste eigenschappen van tomaten. En het is gemakkelijk om ze te kweken, er is geen speciale kennis vereist. De plant behoort tot de onbepaalde soort. De hoogte van de struik kan oplopen tot 180 centimeter, dus het is beter om tomaten in een kas te kweken. Dan stijgt de opbrengst en bereikt tien kilo uit één struik. Zelfs een kleine hoeveelheid tomatenstruiken zal een gezin van midden zomer tot herfst van verse tomaten voorzien. Ze kunnen worden geoogst voor de winter en bereiden heerlijk tomatensap voor.

Hoe tomatensap goed te persen

De tomatensoort Garden Miracle is het meest geschikt voor het maken van aromatisch sap. De voordelen van sap zijn al lang bekend. Het helpt de gezondheid te verbeteren van mensen met problemen in het werk van het hart, bloedvaten, darmen. Daarnaast is tomatensap handig voor wie die extra kilo's kwijt wil.Het zijn de grote tomaten, iets overrijp, die geschikt zijn om een ​​tomatendrank van te maken. Een liter sap wordt verkregen uit anderhalve kilo vers rood fruit.

Het belangrijkste bij de voorbereiding is om de basis te creëren voor de tomatendrank. Tomatenpuree wordt bereid met een vleesmolen, sapcentrifuge en zeef. Je kunt verschillende kruiden, specerijen en zout aan de tomatenmassa toevoegen. Extra ingrediënten zijn paprika, appels, bieten, uien en knoflook.

Voor het inblikken worden grote tomaten gewassen, de steel wordt verwijderd en in stukjes gesneden. Omdat er weinig zaadjes in de Garden Miracle-tomaten zitten, kun je het vlezige vruchtvlees door een zeef wrijven.

rijp wonder van de tuin

Bereide tomatenpuree wordt in een geëmailleerde pot of kom gegoten en aan de kook gebracht. Daarna worden ze overgebracht naar laag vuur, nog eens twintig minuten gekookt, roerend. Kokend sap wordt in potten gegoten en opgerold. Na langzame afkoeling worden de containers met sap in een koude kelder geplaatst. In de winter is het aangenaam smullen van een natuurlijk product.

Voeg knoflook, piment, gemalen kaneel en nootmuskaatpoeder toe om kruiden aan het sap toe te voegen.

Elke huisvrouw maakt een ingeblikt drankje klaar in overeenstemming met haar voorkeuren en smaak.

Wat is de beste manier om Tomato Miracle te kweken?

Tomaten worden 60-65 dagen voor het planten in de kas op zaailingen gezaaid. Meestal worden de zaden gedesinfecteerd in een oplossing van kaliumpermanganaat, gedrenkt in de groeistimulator Fitosporin gedurende een uur of twee. Met al deze procedures kunt u gezonde tomaten laten groeien.

Om sterke scheuten te verkrijgen, worden zaailingen goed verzorgd:

 • matig gedrenkt;
 • gevoed met houtas;
 • bewaard op een temperatuur van 20-25 graden Celsius;
 • organiseer achtergrondverlichting als de verlichting onder het optimale niveau is.

Zodra er twee echte bladeren verschijnen, duiken de zaailingen op. Het is beter om tomatenstruiken in aparte potten of kopjes te verplanten.

tomaat in het groen

Het planten in de kas begint eind april. Daarvoor wordt de ruimte verwarmd door er een laag verse mest in te leggen. Tien dagen voor het verplanten van de Garden Miracle-tomaten wordt zeventien tot twintig centimeter een laag voedingsbodem gegoten. Onbepaalde soorten groenteplanten hebben meer ruimte nodig, daarom moet de afstand tussen de zaailingen veertig tot vijftig centimeter zijn.

Op een vierkante meter worden maximaal vier planten geplaatst. Ze hebben een kousenband nodig. Daarvoor wordt een latwerk met horizontaal gestrekte draad of haringen gebruikt.

Vorm de tomatenstengel Het wonder van de tuin is beter in een of twee. Ze beginnen half juli met stiefkind en voeren de procedure om de tien dagen uit. De operatie wordt uitgevoerd in rubberen handschoenen, waardoor de overtollige processen worden afgebroken. Ze beginnen te knijpen met sterke, gezonde exemplaren van de plant.

dauw op tomaten

Het blijft om de landingen goed te verzorgen:

 • water geven;
 • voer elke twee weken met een toorts of een complex van minerale meststoffen;
 • ventileer de kas, creëer een luchttemperatuur daarin niet hoger dan 30 graden en een luchtvochtigheid van vijftig tot zeventig procent;
 • pluk de bladeren die groene tomaten bedekken voor hun snelle rijping;
 • zodra er maximaal vijf tot zes fruitborstels zijn vastgebonden, knijpt u de hoofdsteel samen.

Al deze acties dragen bij aan het verkrijgen van hoge opbrengsten van Miracle-tomaten.

De mening van tuinders

Een klein aantal tomatenliefhebbers heeft de Garden Miracle-tomaat leren kennen. Grote vruchten zijn inderdaad zo lekker, zoet dat ze op fruit lijken. Beoordelingen over de smaak van de variëteit zijn het hoogst. Tomaten zijn superieur aan veel vergelijkbare soorten tomaten met grote vruchten. Je kunt tenslotte zelden fruit krijgen dat elk een kilo weegt. Het sappige vruchtvlees van een tomaat is zo lekker dat je ze niet kunt weigeren op het dagelijkse zomermenu. Salades die daarvan zijn gemaakt, zullen zowel alledaagse als feestelijke tafels versieren. En de bereiding van groot fruit is niet te loven.

Er zijn geen beoordelingen, laat deze als eerste achter
Direct aan het kijken


Komkommers

Tomaten

Pompoen