Beschrijving en kenmerken van pompoenvariëteiten voor open grond

Er is een grote verscheidenheid aan pompoenvariëteiten voor buiten, die hieronder worden beschreven. Vanwege zijn grote formaat en gouden kleur wordt de pompoen beschouwd als de koningin van de velden. Het wordt door veel groentetelers geteeld. De groente is rijk aan vitamines en mineralen, de smaak blijft behouden tijdens het koken, stoven, bakken.

Algemene informatie en classificatie

Er zijn drie hoofdsoorten pompoen:

  1. stevige mond;
  2. grootbloemig;
  3. nootmuskaat.

In een groentegewas zijn pompoenvariëteiten in elke variëteit struik of klimmend, geportioneerd of met groot fruit, zoet en halfzoet, met een groot en klein gehalte aan zaden. Daarnaast worden voedergewassen, eet- en decoratieve groepen groentegewassen onderscheiden.

Elk type pompoen is geschikt voor buitenteelt. Houd bij het kiezen rekening met het doel van de toekomstige oogst, de grootte van het perceel, klimatologische kenmerken.

Gemeenschappelijke pompoen is een eenjarig kruid, met een dunne, kruipende stengel tot 8 meter lang. Veel takken - antennes - worden gevormd over de gehele lengte van de cilindrische of gefacetteerde stengel. De bladeren zijn groot, geverfd in een groen-wasachtige kleur. De vorm van de bladeren kan rond-driehoekig, vijfhoekig, niervormig zijn. Om aan te raken, is het oppervlak van de bladeren hard met pluisjes.

langwerpige meloen

De plant bloeit van juni tot in de herfst. Klokvormige pompoenbloemen zijn lichtgeel of oranje van kleur met een aangenaam aroma. Vruchten worden in verschillende vormen gevormd en kunnen in kleur variëren. Het vruchtvlees is geel of oranje, sappig en zoet.

Pompoen

De vrucht van een nootmuskaatgroente is afgerond afgeplat, met een uitgesproken uitzetting aan de basis, de steel is pentahedraal. De variëteiten van de nootmuskaatgroep verschillen in smaak, aroma en vruchtvleesvoordelen. Alle soorten pompoen zijn thermofiel en laatrijpend. Daarom moet het worden gekweekt door zaailingen.

Zaden met een bruine of grijsgele kleur worden gezaaid in de laatste dagen van april. In de eerste helft van juni worden jonge scheuten overgeplant in de volle grond. Als de vruchten in de zomer niet zijn gerijpt, kunnen ze na het oogsten op een warme plaats rijpen.

Spaanse gitaar

Pompoen in het midden van het seizoen. De Spaanse gitaar wordt gekenmerkt door een langwerpige vorm tot 75 cm, oranje vruchtvlees en een hoge smaak.De rijping begint na 112 dagen.

De korst is dun, helder oranje, het oppervlak is glad. De lengte van de plantstelen is 4 meter. Het verschilt ook van andere pompoengewassen doordat de massa van de pulp 95% van de totale massa van de vrucht is. Met de juiste zorg bereikt het gewicht van de groente 8 kg.

Gekonfijte

Een populaire variant van de tafelvariëteit is de Candied Gourd. Verwijst naar de midden-late groep planten. Volledige rijping vindt plaats in 140 dagen. De vruchten zijn breed, afgeplat. De kleur verandert van groen naar lichtbruin tijdens het rijpen. Het vruchtvlees is sappig, oranje van kleur met een hoog gehalte aan caroteen en suikers. Het gewicht van één groente is 5 kg.

Vitamine

De meest populaire variëteit pompoen wordt als een vitamine beschouwd... Het kenmerkt zich door een hoge opbrengst, goede houdbaarheid en transporteerbaarheid. Het vruchtvlees is erg zoet met een aangenaam nootmuskaataroma.

De groenteteelt is laatrijpend, de pompoenen rijpen na 130 dagen volledig. Het wordt aanbevolen om in zaailingen te groeien in regio's met een warm klimaat.

vitamine pompoen

Plaag planten van gemiddelde lengte. De pompoenvrucht Vitamine heeft een langwerpige vorm en weegt ongeveer 6,5 kg. De schil is dun, geeloranje van kleur, met een lichte ribbel nabij de steel. Het vruchtvlees is stevig en mals, helder oranje van kleur.

Marmeren

Pompoenvariëteit Marmer verwijst naar planten met een late rijping van fruit (130 dagen verstrijken). De vruchten zijn groot, afgeplat. De schil is gerimpeld in een grijsgroene tint, met lichtgrijze vlekken. Het gewicht van de groente bereikt 10 kg. Het interieur is oranje.

Het geoogste gewas onderscheidt zich door een goede houdbaarheid, barst niet en behoudt lang sappigheid en zoetheid. Het ras wordt zelden aangetast door ziekten, vooral witrot.

Muscat de Provence

De hoogproductieve variëteit Muscat de Provence is ontwikkeld door Franse veredelaars. Het behoort tot de middenrijpe plantengroep, de vruchten rijpen na 110 dagen. In tegenstelling tot andere soorten en variëteiten pompoenen, heeft deze plant een krachtige stengel, een hoge weerstand tegen ziekten. Groenten hebben een platte ronde vorm met uitgesproken randen.

Dikke, bleekgele huid. Het feloranje vruchtvlees is lekker, sappig, knapperig en bevat ongeveer 10% suikers. Het vruchtgewicht bereikt 7 kg.

Noot

Pompoen Butternut of Nut verwijst naar vroege rijpende rassen en heeft een lange houdbaarheid van het geoogste gewas. Het gewicht van een peervormige groente is ongeveer 1 kg. Een klein aantal zaden bevindt zich in het verlengde deel van de pompoen. De kleur van de dichte schil is helder oranje, het vruchtvlees is zoet met een nootmuskaataroma.

peervormige peer

Te oordelen naar de beoordelingen van tuinders, is het niet moeilijk om voor de notenpompoen te zorgen. Het belangrijkste is om overvloedig water te geven, regelmatig los te maken van de grond. Onkruid mag niet groeien. Het is noodzakelijk om regelmatig te harken, vergeet niet om de wimpers te knijpen en kunstmest aan te brengen.

Rassen met grote vruchten

Grote variëteiten worden beschouwd als pompoen met grote vruchten. Het vruchtvlees van de vrucht is zoet, sommige bevatten tot 15% suiker. De rassen verdragen lage luchttemperaturen goed. Zaden kunnen crème, wit of bruin zijn. De steel heeft een ronde cilindrische vorm, de stengel is zonder groeven, de bladeren zijn vijfhoekig.

Populaire soorten grootvruchtige pompoen voor de volle grond: Titan, Smile, Crocus, Medical, Merchant, Azure. Aan de hand van de beschrijving kunt u de meest geschikte variëteit kiezen.

Het middenseizoen Kupchikha-ras rijpt na 112 dagen. De plant vormt lange, krachtige zwepen. Het gemiddelde gewicht van ronde vruchten is 8 kg, maar het kan 20 kg bereiken, de schil is oranjegeel. Het vruchtvlees is oranje, stevig, sappig en zoet.

pompoen groeit in de tuin

Het ras wordt gewaardeerd om zijn hoge opbrengst, goede houdbaarheid en transporteerbaarheid, ziekteresistentie. Het vruchtvlees wordt gebruikt voor het maken van granen, soepen, sappen.

Pompoen lantaarn

De pompoen van de Lantern-variëteit vormt na 100 dagen grote vruchten tot 7 kg en behoort daarom voor tafeldoeleinden tot de middenrijpe plantengroepen.Het vruchtvlees is oranje, sappig en krokant. Geoogste groenten worden lange tijd bewaard, waarbij alle voedingsstoffen en sappigheid behouden blijven.

De wimpers van de plant zijn lang, dus knijpen is vereist. Door de stengels met aarde te bestuiven, kan de plant extra wortels verwijderen en meer voeding krijgen voor ontwikkeling.

Russische pap

De randen van het middenseizoen worden gekenmerkt door een Russische pompoenpap voor tafelgebruik. Vanaf het moment van opkomst tot het rijpen van grote vruchten gaan 115 dagen voorbij. De stengel is krachtig, de bladeren zijn langwerpig, er worden tot 3-4 platronde vruchten gevormd. Het oppervlak is oranje met een roze tint en lichte ribbels.

pompoen kruimel

Het ras vertoont resistentie tegen ziekten, het wordt goed bewaard. Het vruchtvlees is oranje, sappig en zacht. Het is geschikt voor het maken van verschillende ontbijtgranen, bijgerechten, aardappelpuree, sap.

Soorten hardgeblafde pompoen

Bij variëteiten van pompoen met harde boring wordt de schil tijdens het rijpen houtachtig en hard. Alle soorten pompoen die tot deze groep behoren, rijpen vroeg. Eind augustus kunt u de oogst oogsten. De vruchten zijn niet te groot, maar de crèmekleurige zaden zijn groot en hebben een uitstekende smaak.

Eikel pompoen

Eikelpompoen wordt vaak de Acorn-variëteit genoemd, omdat de kleine vruchten qua uiterlijk op eikels lijken. Tafelvariëteit Acorn, met vroege rijping.

Het vruchtvlees is lichtgeel, sappig, zacht en heeft een aangenaam aroma. De huid kan verschillende kleuren hebben: donkergroen, oranje, oranjegroen.

Broodje

De vroegrijpe pompoenvariëteit Bun behoort tot de eetgroep. Fruitrijping vindt plaats op dag 87. De wimpers zijn kort, tot wel 1 meter lang. Op de stengel worden veel platronde vruchten met kleine witte strepen gevormd, met een gewicht van ongeveer 1,5 kg.

De kleur van het sappige vruchtvlees is geel, met een hoog gehalte aan vitamines en caroteen. Het verzamelde grote gewas wordt lang bewaard en bederft niet.

Gymnospermen

Onder de vele variëteiten van pompoen met harde loop is het gymnosperm-type van bijzonder belang; de beschrijving geeft veel positieve eigenschappen aan. Een onderscheidend kenmerk is dat de zaden niet bedekt zijn met een dichte schil, maar met een dunne film. Deze film bevat veel vezels.

pompoen variëteiten

Vruchten kunnen rond, peervormig of cilindrisch van vorm zijn met lichte ribbels. De kleur kan oranje, donkergroen of geel zijn. Alle soorten worden gekenmerkt door vroege fruitrijping. Al na 3,5 maand kun je oogsten.

Groene pompoen

Naast gele en oranje tinten zijn er ook soorten groene pompoen. De meest populaire soorten met een groene schil zijn: Princess Frog, Freckle, Acorn, Harlequin, Altair.

Rassen voor de regio Moskou

De regio Moskou wordt gekenmerkt door onstabiele weersomstandigheden. De zomers kunnen droog of regenachtig zijn en in de lente kan er vorst optreden. Daarom moeten de rassen goed bestand zijn tegen ongunstige factoren. Kies voor het planten vlakke stukken land die goed worden verlicht door de zon.

Van alle soorten pompoen kun je de juiste variëteit kiezen. Het belangrijkste is om kennis te maken met de kenmerken. In de beschrijving moet je letten op de opbrengst, de rijpingstijd van het groentegewas, weerstand tegen kou en ziekte.

groene pompoen

Populaire variëteiten voor de regio Moskou zijn onder meer: ​​Gribovskaya, Kroshka, Golden bowl, Healing, Muscat, Candied.

Chit

Een bewezen variëteit in Rusland is de Kroshka-pompoen met middellange vroege rijping. Het duurt 120 dagen van ontkieming tot technische volwassenheid. Vruchten met een ronde platte vorm worden niet erg groot en wegen niet meer dan 3 kg. De kleur van de dichte, houtachtige korst is lichtgrijs of zelfs bijna wit. Het lichtgele vruchtvlees is compact, sappig en heeft een hoog suikergehalte.

De plant vertoont een goede ziekteresistentie, vooral anthracnose. De vruchten blijven lang goed bewaard.De zorg bestaat uit losmaken, wieden, knijpen, regelmatig water geven en verplichte bemesting.

Figuurlijk

In cultuur behoort de vijgenbladige pompoen of anderszins het zwarte zaad tot het eenjarige type. Stengels zijn stevig, vijfvlakkig lang, kunnen 20 meter bereiken. De bladeren lijken op die van vijgen (vijgen).

De vruchten hebben een ovaal-langwerpige vorm van lichtgroen of wit met donkergroene vlekken en strepen. Het vruchtvlees is sappig, wit. Het vruchtgewicht is ongeveer 4 kg. De vruchten zijn 3 jaar houdbaar. Zaden met een ongebruikelijke zwarte kleur, vergelijkbaar met watermeloenzaden, maar slechts twee keer zo groot.

Zoete taart

Vroegrijpe variëteit Zoete cake voor op tafel. Vruchten, met een gewicht van 2-3 kg, zijn oranjerood, rond afgeplat met uitgesproken randen. Het vruchtvlees is geel, erg lekker, sappig en knapperig.

De opbrengst is constant hoog onder alle weersomstandigheden. De vruchten zijn geschikt voor korte bewaring gedurende 3-4 maanden. De zaden zijn groot genoeg, wit-crème van kleur met een uitgesproken rand langs de rand.

Meloen

Meloenpompoen is erg zoet, sappig en aromatisch, de geur lijkt op een rijpe meloen. Volledige rijping van de vrucht vindt plaats in 100 dagen. Grote pompoenen zijn afgerond, enigszins afgeplat, roze-oranje van kleur en wegen tot 30 kg.

De beschrijving van het ras wijst op pretentieloosheid, hoge vorstbestendigheid en droogtebestendigheid, goede houdbaarheid, uitstekende smaak. Zeer geschikt voor buitenkweek. Meloenpompoen kan aan elk gerecht worden toegevoegd, maar ook vers worden gegeten.

Champagne pastille

De originele variant is Champagne Pastila. De vorm van de vrucht heeft de vorm van een langwerpige ellips, de schil is van gemiddelde dikte, roze van kleur. Sappig en zoet vruchtvlees is dicht, fel oranje van kleur en beslaat bijna de hele binnenruimte van de groente. Een aangenaam vanille-aroma komt voort uit het vruchtvlees.

Op één stengel worden meerdere vruchten met een gewicht van 2-3 kg gevormd. Het geoogste gewas wordt lang goed bewaard. De vruchten kunnen vers of verwerkt worden gegeten.

Zorka

Grootvruchtige pompoen Zorka wordt beschouwd als het lekkerste, zoete groentegewas. Het vruchtvlees bevat een recordhoeveelheid suiker en caroteen. De plant behoort tot middenseizoenrassen. De periode van ontkieming tot fruitrijping duurt 115 dagen.

pompoen in de tuin

De plant is krachtig, de wimpers zijn van gemiddelde lengte, de vruchten hebben een ronde afgeplatte vorm en wegen tot 7 kg. Het oppervlak van de dunne huid is glad, de hoofdkleur is grijsgroen met grijsgele strepen en vlekken. Het vruchtvlees is helder oranje, stevig en zoet.

Amandel

De variëteit Almond Pumpkin kenmerkt zich door een hoge opbrengst. De plant behoort tot rassen met een gemiddelde rijpingsperiode, de periode duurt 115 dagen. De wimpers zijn krachtig, lang, tot wel 8 meter lang. De pompoenen zijn afgerond en enigszins afgeplat. Het oppervlak is glad, lichte ribbels worden waargenomen nabij de steel. Het gewicht van de foetus bereikt 5 kg.

Het oppervlak van de dichte schors in een onrijpe staat onderscheidt zich door een tint groen; naarmate het ouder wordt, krijgt het een bruinoranje kleur met strepen en vlekken van lichtbruine kleur. Het vruchtvlees is geeloranje, sappig, compact, knapperig.

Russische vrouw

Een van de meest populaire pompoensoorten is de Russische vrouw. De vruchten worden gekenmerkt door een feloranje kleur, de vorm lijkt op een draaimolen of een peer. Het behoort tot een vroeg rijpend, hoogproductief en koudebestendig gewas. De periode van opkomst tot fruitrijping duurt 90 dagen. Plagen van gemiddelde lengte. Het gemiddelde gewicht van pompoenen is 3-4 kg met dicht, sappig geel vruchtvlees en meloenaroma.

De variëteit wordt geplant door zaden rechtstreeks in de volle grond of door zaailingen op het grondgebied van Rusland en Oekraïne. Het ras is goed bestand tegen koud weer, maar verdraagt ​​niet goed vorst, dus met deze factor moet tijdens de teelt rekening gehouden worden.

Hokkaido-pompoen

De Japanse pompoen Hokkaido kent vroege rijpingsperiodes, het groeiseizoen duurt gemiddeld 90 dagen.Peervormige pompoenen zijn klein, met een gewicht van 1 tot 2,5 kg. De dunne korst kan helder oranje, rood, grijs of groen van kleur zijn. De vruchten worden lang bewaard, het geeloranje vruchtvlees is sappig, zoet met een aangenaam nootmuskaataroma.

flespompoen

Rassen voor Siberië, de Oeral

Siberië onderscheidt zich door het behoud van vorst tot het begin van de zomer. Met deze factor moet rekening worden gehouden bij het kiezen van de beste pompoenvariëteit voor Siberië.

Om van een zachte, sappige en zoete pompoen te genieten, moet u rassen kiezen die worden gekenmerkt door vorstbestendigheid. De meest geschikte rassen zijn Smile, Freckle, Rossiyanka.

Therapeutisch

Een vroegrijpe variëteit met grote vruchten is de genezende pompoen. Fruitrijping vindt plaats na 100 dagen. Het gewicht is 4,5 kg. De pompoenen zijn oranje van kleur, afgeplat, maar de meest voorkomende is een grijsgroene huidskleur.

Het vruchtvlees is sinaasappel, sappig, aromatisch, met een aangename zoetige afdronk. De plant verdraagt ​​ongunstige weersomstandigheden goed, ontwikkelt zich verder bij koud weer en is zwak vatbaar voor ziekten en plagen. Het geoogste gewas kenmerkt zich door een goede houdbaarheid en transporteerbaarheid.

Parel

De midden-late variëteit van Pumpkin Pearl behoort tot gewassen met een hoge opbrengst. Het is mogelijk om na 110 dagen een volwassen oogst te krijgen. De vorm van de vrucht kan cilindrisch, rond, ovaal zijn. Rijpe, dunne korst van diep oranje kleur. Het vruchtvlees is oranjegeel, dik, sappig met een nootmuskaataroma.

De vruchten zijn groot, hun gewicht bereikt 8 kg en strekken zich uit tot een lengte van 50 cm. Een klein aantal zaden bevindt zich in het verlengde deel van de pompoen. De positieve eigenschappen zijn onder meer een hoge productiviteit, koudebestendigheid en droogtebestendigheid. Het geoogste gewas kan de hele winter worden opgeslagen.

Glimlach

Een andere gezonde, smakelijke en voedzame pompoen is Smile. Het is een hoogproductief, vroeg rijpend gewas. Op één stengel rijpen na 90 tot 7 ronde vruchten met een diep oranje kleur met lichte strepen.

pompoen groeien in de tuin

Pompoenbast van gemiddelde dikte, sinaasappelpulp, erg zoet, dicht met een meloenaroma. Het gewicht van een pompoen bereikt 800 g De cultuur heeft geen speciale zorgvereisten. Toont weerstand tegen droogte en kou. Het geoogste gewas wordt de hele winter bewaard.

Grijze Volzhskaya

Seraya Volzhskaya behoort tot het middenseizoen en grootvruchtige pompoenen. Het oogsten kan na 3,5 maand beginnen. Het gewicht van volwassen fruit met een grijze schil bedraagt ​​9 kg. Ronde groenten, aan de basis iets afgeplat. Het vruchtvlees is romig geel, van gemiddelde dichtheid en zoet.

Het ras is goed bestand tegen droogte, de grote oogst blijft lang bewaard en is gemakkelijk te vervoeren.

Waspompoen of Benincasa

Waspompoen of Benincasa kan lang bewaard worden. Smaak en presentatie blijven 2-3 jaar bewaard, terwijl het in een ruimte kan worden bewaard. Het vruchtvlees en de zaden worden veel gebruikt in de keuken en medicijnen.

gele pompoen

Benincasa Wax Gourd is een eenjarige plant met een sterk wortelgestel. De plaag kan tot 4 meter lang zijn. De vruchten zijn gevormd in een ronde of langwerpige vorm. Het gemiddelde vruchtgewicht is 4-5 kg, het gewicht van grote pompoenen is 10 kg. De onrijpe schil is bedekt met een plakkerige wasachtige laag. Rijpe vruchten hebben een glad oppervlak met een dikke wasachtige laag en witte bloei.

Zoete variëteiten

Het is de moeite waard om te zeggen dat het niet voldoende is om de zaden van een zoete pompoenvariëteit te kiezen; je moet ook de cultuur correct planten en laten groeien. Het suikergehalte kan afnemen als gevolg van koudegolf, zelfs van korte duur, gebrek aan of teveel aan vocht, gebrek aan minerale meststoffen.

De variëteiten met zoet, sappig vruchtvlees zijn: Atlant, Crumb, Azure, Freckle, Almond. Ze hebben een zoet, aromatisch vruchtvlees dat wordt gebruikt om desserts te maken (jam, jam, taarten).

Een porseleinen pop

Een interessante pompoenhybride is de variëteit Porcelain Doll. Verwijst naar laatrijpe planten, de oogst begint na 4 maanden. De huid heeft een ongebruikelijke blauwe tint met uitgesproken ribbels. Elke vrucht weegt 10 kg.

pompoen op de grond

Het vruchtvlees is donkeroranje van kleur, bevat ongeveer 14% suikers. Het vruchtvlees wordt vaak gebruikt voor babyvoeding. Het ras kenmerkt zich door een hoge ziekteresistentie.

Lieverd

Pompoen met grote vruchten van fel oranje kleur, tafel doel - lieverd. Het is een middenseizoengewas, de oogst van een volwassen gewas begint over 3 maanden. Het gemiddelde gewicht van rond fruit is 3 kg, met goede zorg en gunstige weersomstandigheden bereikt het gewicht 10 kg.

Het ras is goed houdbaar. Plagen zijn van gemiddelde lengte, ongeveer 1,5 meter, op elk worden 6 vruchten gevormd. Het vruchtvlees is oranje, dicht met een hoog gehalte aan vitamines en caroteen. De zaden zijn groot, crèmekleurig, erg lekker.

Lieve schat

Alle bekende soorten zijn superieur van smaak aan honingpompoen. Het wordt gekenmerkt door vroege rijping. Het gewas kan na 85 dagen worden geoogst. De feloranje schors is dun maar erg dicht. Het vruchtvlees is compact, knapperig, sappig, tot 10 cm dik. Het gewicht van een ronde vrucht is ongeveer 5 kg, het gewas wordt lang bewaard.

Geliefde

Een tafelvariëteit met een hoge opbrengst is de pompoen van Slasten. De plant is vroeg rijp. Het verdraagt ​​goed hitte en droogte. Plagen zijn van gemiddelde lengte, bladeren zijn bleekgroen.

Vruchten zijn rond van vorm, met uitgesproken segmenten, met een gewicht van 5 kg. De bast is donkergroen. Het vruchtvlees is oranje van kleur, knapperig, sappig en rijk aan suiker. Het geoogste gewas behoudt lang zijn smaak.

Winter zoet

Sweet Winter Pumpkin behoort tot laatrijpe, hoogproductieve variëteiten. Vanaf het verschijnen van de eerste scheuten tot het rijpen gaan 130 dagen voorbij. De cultuur is middelgroot, afgerond plat, met uitgesproken segmenten die tot 10 kg wegen. De huid is donkergrijs met lichtgrijze vlekken.

Het vruchtvlees is oranje, sappig, compact met een aangenaam aroma en een hoog suikergehalte. Het ras wordt gewaardeerd om zijn smaak, goede houdbaarheid, transporteerbaarheid en hoge ziekteresistentie.

Gourmet voor kinderen

Pompoenhybride Children's Delicatessen verwijst naar variëteiten in het middenseizoen. Vruchtrijping na het zaaien van de zaden vindt plaats na 4 maanden. Op elke wimper worden veel vruchten gevormd met een gewicht van 3 kg. De vorm van de groente is afgeplat, de kleur van de dichte schors is fel oranje. Het vruchtvlees is dik, sappig, zoet, lichtgeel van kleur.

Hybride rassen

Onder de pompoenvariëteiten worden de hybride variëteiten gewaardeerd om hun smaak en kwaliteit. Daarnaast kenmerken de planten zich door een verhoogde weerstand tegen ongunstige weersomstandigheden en fouten in de zorg. De namen van populaire pompoenhybriden: Kashtanka F1, Favorite F1, Orange honey F1.

hybride variëteiten

Kashtanka-hybride voor tafelgebruik, verwijst naar gewassen in het middenseizoen. Het oogsten begint over 115 dagen. De plant heeft lange wimpers met veel geportioneerde vruchten. De vorm van het fruit met een gewicht van 2 kg is platrond, met een lichte ribbel. De huid is lichtgroen met lichtgrijze strepen.

De smaakkwaliteiten van de Kashtanka-hybride zijn hoog, groentetelers krijgen een constant hoge opbrengst, zelfs als de agrotechnische vereisten en slechte weersomstandigheden niet worden nageleefd, is het gewas geschikt voor lange opslag.

De hybride Lyubimitsa wordt beschouwd als een tussenseizoen. Het groeiseizoen duurt 120 dagen. Tafel groente. De plant vormt lange wimpers met talrijke pompoenen in porties. Vruchten met een gewicht van 2,5 kg hebben een platte ronde, donkergroene schil met lichtgroene strepen.

Het vruchtvlees is heldergeel, sappig, stevig en aromatisch. Geschikt voor dieet- en babyvoeding. Het geoogste gewas is geschikt voor langdurige opslag.

Er zijn geen beoordelingen, laat deze als eerste achter
Direct aan het kijken


Komkommers

Tomaten

Pompoen