Beschrijving van de tomatenvariëteit Maryushka, kenmerken van teelt en verzorging

Tomaten met klein fruit zijn populair bij amateur-tuinders. Het is handig om ze in banken te rollen, ze hebben een mooie uitstraling. Onder de variëteit van dergelijke variëteiten is er de tomaat van Maryushka, die net zo mooi en vruchtbaar is als andere kleine tomaten.

Bush kenmerkend

De struik is van een bepalend type, hij groeit niet hoger dan 80 centimeter. Bovendien is het krachtig, vertakt. Bij het groeien hoeft het niet te worden geknepen, omdat het in groei beperkt is. Na een paar keer borstelen met fruit stopt de groei. Boven het 7e blad is de eerste borstel gevormd met een mooi gevormde bos. Op één tak kunnen tot wel 9 vruchten tegelijk rijpen.

Tomaten die gemiddeld rijp zijn - 110–112 dagen gaan over van zaadontkieming tot de eerste rijpe tomaat. Gekweekt voor buitenteelt. Indien nodig kunt u een uitstekende oogst krijgen in gesloten gebieden.

Om dit te doen, moet u in de zomer de deuren van de kas openen zodat insecten binnen kunnen komen. Ze bestuiven de bloemen van de planten en de oogst begint.

Beschrijving van fruit

Vruchten zijn middelgroot, wegen 60-70 gram per stuk, pruimvormig, rood, vlezig. Ze hebben een heldere tomatensmaak en aroma. In dit opzicht worden ze universeel gebruikt. Van dergelijke vruchten worden mooie en heerlijke ingemaakte tomaten, uitstekende sauzen en tomatensappen verkregen, ze worden vers gebruikt, in salades en voor decoratie.

fruit beschrijving

Omdat tomaten bestand zijn tegen scheuren, dankzij hun stevige schil en vlezige inhoud, zijn ze gemakkelijk over lange afstanden te vervoeren. Ze worden goed bewaard, daarom is Maryushka-tomaat met zijn kenmerken en beschrijving van het ras vaak op de markt te vinden.

De struiken zijn resistent tegen populaire tomatenziekten.

Landbouwtechnologie van de teelt

Maryushka wordt voornamelijk in open gebieden geteeld, dankzij de kwaliteit van het fruit en de struik worden de zaden op grote plantages gebruikt voor grootschalige productie.

Cherry-tomaten

Planten worden gekweekt in zaailingen voor een eerdere oogst. Het zaaien van zaden begint begin maart en het overplanten in de grond wordt uitgevoerd wanneer een stabiele temperatuur boven nul op straat optreedt.

Tijdens de teelt van struiken met tomaten voeren tuinders een aantal manipulaties uit voor een goede vruchtzetting en ontwikkeling van de struiken.

  1. De bedden water geven.
  2. De grond onder de struiken wieden.
  3. Het losmaken van de grond na het besproeien.
  4. Kousebandplanten.
  5. Bemesting van grond en groene massa.
  6. Inspectie van planten op ziekten.
  7. Als een infectie wordt gedetecteerd, desinfectie van de struiken met het verwijderen van zieke gebieden.

tomaten op de takken

Omdat tomaten niet pretentieus zijn om te drenken, wordt deze procedure eens in de twee dagen bij droog weer uitgevoerd. En als het vaak regent, moet u het water geven volledig verlaten.

Wieden is vereist. Dit geldt voor struiken tomaten en andere planten op het land.Anders worden alle voedingsprocedures verspild. Het gras neemt alle mineralen op.

Na het water geven is het belangrijk om de aarde rondom de planten los te maken. De procedure houdt langer vocht in de grond en verwijdert de schimmel. Als de grond stilstaat, vormt zich een schimmel op de wortels, die de wortels verslindt en vervolgens de stengels. In dit geval is er geen oogst.

Ze binden ze vast zodat de bladeren en vruchten niet op de grond liggen. Bij het telen van tomaten is dit ten strengste verboden. Phytophthora-tomaat besmet raken bij nat en vochtig weer en de ziekte van de grond absorberen.

Phytophthora tomaat

Bemesting wordt minstens drie keer per seizoen uitgevoerd. De eerste keer wordt twee weken na het verplanten bevrucht. De tweede - wanneer de planten bloeien, en de derde - wanneer de vruchten rijpen. In dit geval worden organische en minerale verbanden gebruikt.

Zo gaat de oogst niet verloren door droogte, gaan voedingsstoffen niet naar het onkruid en rijpen de tomaten samen.

Vanwege zijn positieve eigenschappen krijgt deze rassen-tomaat positieve recensies, niet alleen in Rusland, maar ook in de buurlanden.

Er zijn geen beoordelingen, laat deze als eerste achter
Direct aan het kijken


Komkommers

Tomaten

Pompoen