Beschrijving van de tomatenvariëteit Mom's liefde, zijn kenmerken en productiviteit

De tomaat van Mom's Lyubov is een tomatenvariëteit met grote vruchten, gefokt door Bulgaarse fokkers. Vanwege de hoge opbrengst en goede smaak werd de soort snel populair bij beginnende en ervaren tuinders.

Beschrijving van de variëteit

Kenmerken van Mom's Love Tomato:

mama's liefde

  • Halfbepalende variëteit in het midden van het seizoen.
  • Vanaf het moment van ontkieming van het zaad tot het begin van vruchtvorming gaan 110–120 dagen voorbij.
  • De bladeren zijn middelgroot en hebben voor de meeste tomaten de gebruikelijke vorm.
  • De gemiddelde hoogte van de struiken is 1,5–1,6 m. Bovendien is de hoogte van de struik in de kas in de regel iets hoger dan die van de plant die in de tuin groeit.

Door deze groei en een groot aantal vruchten wordt de tomaat vastgebonden en stiefzoon. Om ervoor te zorgen dat de wind de stengels niet verwondt, worden ze met speciaal touw of nylon strips aan de steun bevestigd.

grootvruchtige variëteit

Grasshopping betekent het afsnijden van overtollige processen die geen rol spelen en alleen voedingsstoffen uit de struik halen. De beste optie voor het kweken van planten van deze variëteit is de vorming van een struik in 2 stengels. Dankzij de vorming en goede verzorging is het mogelijk om de opbrengst naar het hoogst mogelijke niveau te verhogen.

De struiken onderscheiden zich niet alleen door hun opbrengst, maar ook door uitstekende ziekteresistentie, waardoor u alle vruchten kunt verzamelen die zijn uitgehard. De tomatensoort van Mamina Lyubov is geschikt voor de teelt in open en gesloten grond.

zaadkieming

Fruit kenmerken

Platronde tomaten zijn dieprood gekleurd. De huid is glad en glanzend. Het gewicht van één vrucht varieert van 300 tot 500 g. Onder de juiste omstandigheden is de struik zeer dicht bedekt met tomaten. Het sappige vruchtvlees heeft een zoete smaak en een uitgesproken tomatengeur. Zaadkamers in fruit zijn praktisch afwezig. Tomaten rijpen gelijkmatig, waardoor de tuinman zich geen zorgen hoeft te maken over het verwerken van groenten.

Een struik kan 3,5 kg tomaat verzamelen. Bij zorgvuldig onderhoud kan het rendement iets hoger zijn dan de opgegeven waarde. Tomaten worden gebruikt voor verse consumptie en voor het maken van pasta's en sappen. Vanwege hun indrukwekkende formaat zijn ze niet geschikt voor het inblikken van hele vruchten.

plat rond geschilderd

Groeiende functies

Om zaailingen te verkrijgen, worden zaden 60-65 dagen gezaaid voordat ze in een perceel of in een kas worden geplant. Op voorwaarde dat de luchttemperatuur binnen + 24- + 26C wordt gehouden, verschijnen er 5-6 dagen na het zaaien spruiten aan de oppervlakte. Zodra 2-3 echte bladeren worden gevormd op jonge planten, worden de zaailingen overgeplant in afzonderlijke containers. Zaailingen worden op een vaste plaats geplant op de leeftijd van 50-55 dagen. Als resultaat van een dubbele transplantatie groeit het wortelstelsel en neemt de overlevingskans van de plant toe. Voor 1 m2. m. de bedden zijn beplant met 4 struiken.

Zoals alle soorten zonder uitzondering, vraagt ​​mama's liefde van warmte en voeding. Topdressing wordt onder de plant aangebracht volgens het algemeen aanvaarde schema, waarbij minerale mengsels en meststoffen van organische oorsprong worden afgewisseld. Water geven wordt gedaan als dat nodig is.

uitsluitingen van variëteiten

Recensies over Mom's love-tomaat gepost op tuinforums bevestigen de aangegeven opbrengst. Het enige verschil tussen de meningen van groentetelers is de smaak van tomaat. Sommigen beweren dat de smaak van de vrucht gewoon is, terwijl anderen de zoetige smaak prijzen waarmee het sappige vruchtvlees is begiftigd. Wat is jouw mening over deze variëteit?

tuinieren forums

Er zijn geen beoordelingen, laat deze als eerste achter
Direct aan het kijken


Komkommers

Tomaten

Pompoen