Beschrijving van de Red Bull-paprikaras, zijn kenmerken en productiviteit

Zomerbewoners proberen pretentieloze, productieve en zeer smakelijke groentesoorten te kiezen voor hun percelen. Deze omvatten de Red Bull-peper, die al aan populariteit heeft gewonnen. Het verschilt van concurrenten door zijn enorme vruchtgrootte, uitstekende smaak, hoge opbrengst en weerstand tegen de belangrijkste soorten ziekten.

Beschrijving van de variëteit

De rode stier wordt zowel buiten als in kassen grootgebracht. Het ras is onbepaald en kan vrucht dragen voordat de vorst begint. De struik is krachtig, de hoogte is soms meer dan 1 meter. Heeft vorm nodig en knijpen van de bovenkant. Stiefzonen worden noodzakelijkerwijs verwijderd tijdens het groeiproces.

De kenmerken van de vruchten geven aan dat de massa van een van hen gemiddeld 250 gram bereikt. Het was mogelijk om recordexemplaren tot 500 gram te kweken. De paprika's lijken qua vorm op een langwerpige cilinder waarvan de lengte ongeveer 20 cm is en de wanddikte van de grondels schommelt rond de 10 mm. In het midden van de vrucht bevinden zich maximaal 4 zaadkamers.

In het stadium van technische rijpheid krijgen de paprika's een rijke rode kleur, maar daarvoor zijn ze groen gekleurd. De huid van de Red Bull is dun en ziet eruit als een glans.

De opbrengst van deze variëteit is hoog, er wordt tot 9 kg paprika's van hoge kwaliteit geoogst op een vierkante meter. Het is noodzakelijk om de vruchten uit de struiken te verwijderen op het moment dat ze een lichtgroene kleur hebben gekregen. Wanneer de Red Bull een felrode kleur krijgt, is de kans groter dat hij wordt beschadigd door ongedierte of schade aan het gewas. Als u de vruchten aan de struiken overbelicht, kunnen er breekbare takken van de plant afbreken. Paprika's kunnen rijpen tijdens opslag.

peper zorg voor hem

De Red Bull is niet alleen geschikt voor verse consumptie, maar ook voor alle soorten conservering en verwerking. Het kan worden gebruikt in dieetvoeding. Er zijn nog verschillende soorten van deze variëteit die qua uiterlijk verschillen, maar vergelijkbare kenmerken hebben.

Voor-en nadelen

Door de beschrijving van de variëteit kunnen we zeggen dat de Red Bull meer voordelen dan nadelen heeft. Deze omvatten:

 • verhoogde weerstand tegen belangrijke ziekten;
 • grote vlezige vruchten;
 • uitstekende smaak;
 • lange vruchtperiode;
 • universeel gebruik van fruit;
 • de mogelijkheid van gebruik in dieetvoeding;
 • hoog gehalte aan vitamines uit de groepen B, C, PP, R.

peper in de tuin

Van de tekortkomingen is het enige dat wordt onderscheiden, de noodzaak om een ​​struik te knijpen en te vormen. Maar zoals blijkt uit de beoordelingen van ervaren tuiniers, kunnen deze ongemakken volledig worden verwaarloosd.

Gele en oranje stier

De grondelsoorten zijn geel en oranje. De gele stier is een populaire hybride van twee uitmuntende soorten paprika... Het onderscheidt zich door enorme vlezige vruchten, die in het stadium van technische rijpheid een heldere gouden kleur krijgen. De paprika's worden zoet, dun, zacht en aromatisch. Het geoogste gewas wordt gebruikt voor alle soorten bewerkingen. Het tolereert transport en opslag over lange afstanden zonder zijn smaak en verhandelbaarheid te verliezen. Wordt gebruikt voor het kweken op industriële schaal.

Red Bull Pepper-variëteit

Pepper Orange-stier lijkt qua kenmerken sterk op zijn gele tegenhanger. Het verschilt ervan doordat de vruchten in het stadium van technische rijpheid al een feloranje kleur krijgen. Het ras behoort tot het middenseizoen en wordt zowel binnen als buiten geteeld. Op een vierkante meter wordt tot 14 kg oogst geoogst. Planten van deze variëteit hebben een uitstekende resistentie tegen tabakmozaïekvirus.

Groeiende functies

De Red Bull-paprika's worden geteeld door middel van zaailingen. Voor het zaaien worden de zaden in een vochtige doek gewikkeld en een week op kamertemperatuur bewaard. De stof wordt periodiek bevochtigd. Zodra de eerste spruiten uitkomen, wordt voedzame verwarmde grond vermengd met zaagsel en humus in een eerder voorbereide container gegoten.

Groeven tot 2 cm diep worden gemaakt in de grond en plantmateriaal wordt gezaaid, bewaterd met water op kamertemperatuur. Gewassen zijn bedekt met glas of cellofaanfolie. Zodra de eerste scheuten verschijnen, wordt de schuilplaats verwijderd en wordt de container op een goed verlichte plaats geplaatst. In de toekomst krijgen jonge planten water als de bovenste laag van de grond opdroogt en complexe meststoffen worden aangebracht.

Voordat ze in de volle grond worden geplant, moeten de zaailingen van de Red Bull worden afgehard. Hiervoor wordt de container ermee dagelijks naar de frisse lucht gebracht. Op de eerste dag blijven de planten maar een paar uur staan, daarna wordt de tijd verlengd. Is er geen kans op nachtvorst, dan kunnen de paprika's een nacht buiten staan.

Voor aanplant geeft de Red Bull de voorkeur aan voedzame en losse grond die goed vocht kan vasthouden. Planten hebben regelmatig water nodig om de opbrengst te verhogen. Bij gebrek aan vocht wordt de groei en ontwikkeling van paprika's geremd en worden de indicatoren van opbrengst en verhandelbaarheid aanzienlijk verminderd. De optimale temperatuur voor het grootbrengen van de Red Bull is + 25 ° C.

rode stier peper

Zorg er bij het verzorgen van paprika's voor dat er geen overtollige stikstofmeststof onder de struiken zit. Anders kunnen de planten de gevormde eierstokken afwerpen. Tijdens de vorming van paprika's hebben planten minerale meststoffen nodig.

De rode stier vormt een krachtige en hoge struik, maar zijn takken hebben de neiging te breken onder het gewicht van de vrucht. Het is noodzakelijk om steunen en steunen tijdig te installeren, vooral als grote paprika's zijn vastgebonden. In het open veld is de installatie van extra steunen voor deze kwaliteit een must.

Om de Red Bull te laten groeien, hoef je zaden alleen in vertrouwde winkels en bij betrouwbare leveranciers te kopen. De toekomstige oogst hangt rechtstreeks af van de kwaliteit van het zaad. Onthoud dat de Red Bull een hybride is, daarom is het niet mogelijk om zelf zaden te verzamelen. Zelfs als het in het volgende seizoen mogelijk is om zaailingen uit eigen zaad te krijgen, zullen ze niet dezelfde kenmerken hebben als de moederplant.

Recensies van zomerbewoners en boeren over het Red Bull-paprikaras zijn buitengewoon positief. De verzamelde vruchten zijn niet alleen lekker, maar ook gezond. Ze bevatten veel vitamines en sporenelementen die nodig zijn voor het lichaam. Het eten van rauwe paprika's helpt het spijsverteringssysteem te stabiliseren en verbetert ook de algehele gezondheid. Het is niet moeilijk om paprika's van de Red Bull-variëteit te telen, al zal er wel wat moeite moeten worden gedaan.Dit kleine tekort wordt gecompenseerd door hoge opbrengsten van smakelijk en aromatisch fruit die voordelen bieden voor de gezondheid en het welzijn.

Beoordelingen
 1. Anna
  5.05.2018 01:54

  Ik hou echt van peper, in welke vorm dan ook. Gevuld, vers, ingeblikt. Daarom probeer ik het in grote hoeveelheden in de tuin te planten. Maar helaas verzamel ik niet altijd een rijke oogst. Door het koude weer kan hij lang “zitten”. In dergelijke gevallen is het noodzakelijk om de plantengroei met een middel te activeren BioGrow... Als je zonder hulpmiddelen kunt, is dat natuurlijk prima. Maar het gebeurt zo dat deze tool onvervangbaar is.

  Te beantwoorden
Direct aan het kijken


Komkommers

Tomaten

Pompoen