Beoordeling, beschrijving en beoordelingen van de fabrikant agrofirm "Limagrain Groupe"

Gebruikersbeoordelingen
Geef feedback
De uiteindelijke beoordeling van het bedrijf:
Nog geen beoordelingen.
Gebaseerd Nog geen beoordelingen. bezoekersbeoordelingen
Beoordeling, beschrijving en beoordelingen van de fabrikant agrofirm

Er zijn voldoende landbouwbedrijven op de markt, waarvan de belangrijkste richting de ontwikkeling is maïs zaden, zaden, granen. Onder hen wordt de leidende plaats ingenomen door een landbouwbedrijf genaamd Limagrain Groupe, de grootste landbouwgroep. Het houdt zich bezig met de productie van resistente zaden, groenten en zeer gewilde graanproducten.

Geschiedenis van de ontwikkeling van het bedrijf

De oorsprong van het bedrijf gaat terug tot 1965, toen een eenvoudige Franse boer een graanzaadcoöperatie oprichtte in de pittoreske Liman-vallei.

Agrofirm Limagren is een landbouwbedrijf van internationale klasse, waarvan de belangrijkste richtingen - de productie van zaden van gevraagde veldgewassen, het verkrijgen van zaden, graancomponenten, tuinbouwproducten. Tegenwoordig heeft het bedrijf vestigingen in 55 landen en verkoopt het zaad in 140 landen over de hele wereld. Het landbouwbedrijf biedt werk aan 9.600 mensen. Bij de beoordeling van productiezaadbedrijven neemt Limagren de eervolle vierde plaats in.

Als we de geleidelijke ontwikkeling van het bedrijf beschouwen, werd in 1970 het eerste product van de Franse selectie geregistreerd - een hybride van LG 11-maïs, waarna het bedrijf populair werd bij de consument.

1975 voor het bedrijf Limagren werd gekenmerkt door een doorbraak in de volatiele markt van groentezaden en de overname van het landbouwbedrijf Vilmorin.

het veld van de Limagrain Groupe

In 1977 besloot de directie om onderzoek te starten in de richting van maïsselectie om zo veilig kuilvoer te ontwikkelen.

In 1995 start het bedrijf Limagren een bakkerijbedrijf.

In 2006 nam het landbouwbedrijf het Japanse bedrijf Mikado Seed Growers over en het jaar daarop werd een groentendivisie gevormd in Japan.

2009 is een belangrijk jaar voor Limagren, aangezien het op dit moment de Russische markt betreedt en een filiaal opent. In dit gebied begon de ontwikkeling met de lancering van de verkoop van de TUNKA-hybride, die een aanhoudende immuniteit tegen plantenziekten bezit.

In 2016 werd in Rusland een modern onderzoeksstation van een landbouwbedrijf geopend, dat innovaties ontwikkelt op het gebied van landbouw en culturele selectie.

Ontwikkeling en innovatie in productie

Agroholding Limagren besteedt speciale aandacht aan innovatieve ontwikkelingen en investeert in dit gebied ongeveer 14,6% van de totale jaaromzet. Het bedrijf heeft een betrouwbare wetenschappelijke en technische basis, bestaande uit 120 moderne kweekcentra en operationele experimentele stations over de hele wereld, waardoor het bedrijf de hoogste efficiëntie behaalt op gebieden als het verhogen van de opbrengsten, het elimineren van ongedierte, het vergroten van de weerstand tegen verschillende ziekten en moeilijke weersomstandigheden.

Medewerkers van Limagrain Groupe

Agroholding Limagrain neemt een leidende positie in in de ontwikkelde zonnebloemhybriden die resistent zijn tegen de destructieve bremraap.

Dankzij krachtig wetenschappelijk onderzoek en een goed zaadpotentieel behoudt het landbouwbedrijf zijn leidende positie gestaag.

Productie van het bedrijf

Het bedrijf verkoopt producten op de volgende gebieden:

 • selectieve graanmaïs is ontworpen voor vroege bloei, waardoor het mogelijk is om hybriden te laten groeien in de noordelijke regio's;
 • kuilgraanexclusief ontworpen voor het voederen van dieren, getest in boerderijomstandigheden met uitstekende prestaties;

maïs van de Limagrain Groupe

 • zonnebloem, gekenmerkt door weerstand tegen destructieve plantenziekten, hoge productiviteit, droogteresistentie. De hele lijn zonnebloemhybriden heeft bescherming tegen onkruid en gevaarlijke bremraap, wat de productiviteit van de soort verhoogt.

Kwaliteitscontrole

De kwaliteit van de zaden is bevestigd door tal van praktische tests. Alle grondstoffen worden verkregen met zorgvuldige inachtneming van de verwerkingstechniek. Alle ontvangen zaden ondergaan een strikt controlesysteem, waarbij hun productiviteit en veiligheid worden gecontroleerd.

man met het logo van het bedrijf Limagrain Groupe

Voordelen

Boeren werken samen met de onderneming en evalueren de volgende voordelen:

 • zaden zijn aangepast aan droge omstandigheden dankzij de originele HYDRANEO-technologie;
 • hoge stabiele opbrengst van hybriden;
 • weerstand van zaden tegen destructieve bremraap en gevaarlijke herbiciden door de introductie van SUNEO-technologie;

Logo van Agrofirm Limagrain Group

 • veilige silo voor dieren;
 • universele zonnebloemhybriden geschikt voor alle klimaatzones;
 • alle grondstoffen ondergaan een zorgvuldig selectie- en kwaliteitscontrolesysteem;
 • veilige zaden die voldoen aan alle internationale normen.

Limagrain Groupe

Dit alles maakt de producten van het bedrijf Limagren nog aantrekkelijker voor internationale boeren. Dit landbouwbedrijf is bekend, veel mensen vertrouwen het, omdat ze hier zullen zorgen voor fatsoenlijke opbrengstindicatoren.

Beoordelingen over de agrofirm
Totaal aantal mensen stemden Nog geen beoordelingen.

  Nog geen beoordelingen.

Verplicht spreek je uit en beoordeel

Direct aan het kijken


Komkommers

Tomaten

Pompoen