Beoordeling, beschrijving en recensies van de fabrikant, landbouwbedrijf "Land O'lakes"

Gebruikersbeoordelingen
Beschikbaarheid en assortiment
4/5
Verscheidenheid aan naleving
4/5
Zaadkieming
3.5/5
Geef feedback
De uiteindelijke beoordeling van het bedrijf:
3.834 2
Gebaseerd 3.834 2 bezoekersbeoordelingen
Beoordeling, beschrijving en recensies van de fabrikant, landbouwbedrijf

Onder de bevolking is er een stabiele vraag naar landbouwproducten. Veel bedrijven gebruiken nieuwe ideeën en ontwikkelingen in de melkproductie. Het populaire agrarische bedrijf Land O'lakes is geen uitzondering; het geeft om de kwaliteit van de geleverde producten.

Geschiedenis van de ontwikkeling van het bedrijf

Het landbouwbedrijf werd voor het eerst geopend in 1921 in de pittoreske staat Minnesota. Dit jaar zijn 320 boeren samengekomen om een ​​landbouwcoöperatie te vormen in Saint Paul.

In 1978 maakte de agrofirm deel uit van de vleesverwerkende onderneming Spencer.

Agrofirm Land O'lakes

In 1999 slaagde de directie van het agrarisch bedrijf erin een belang te verwerven in de MoArk-pluimveebedrijf en in 2006 werd het bedrijf volledig eigendom.

In 2012 neemt het bedrijf de lijn Kozy Shack diepvriesdesserts over.

Nu produceert dit grootste landbouwbedrijf melk en zuivelproducten en ontwikkelt het actief zijn landbouwactiviteiten onder het populaire merk Winfield Solutions. Het landbouwbedrijf omvat 3.200 agrariërs, 1.000 boerenverenigingen, waaronder ongeveer 300.000 boerderijen.

bedrijfsontwikkeling

Bereik

De agrofirm is gespecialiseerd in het verkrijgen van melk en zuivelproducten. De totale productiecapaciteit bedraagt ​​5,9 miljoen ton per jaar. De markt is algemeen bekend om: een lijn droge magere kazen, waaronder de populaire Parmezaanse en Romano-variëteiten, een breed scala aan melkpoeders, populaire boter, kruiden, licht zure room.

Naast het zuivelbedrijf verkoopt het agrarische bedrijf plantaardige producten, hoogwaardig en veilig voedsel voor Purina-dieren.

De eerste zal worden geproduceerd door landbouwbedrijven - Land O'lakes-boter, die momenteel wordt geproduceerd, daarom wordt de naam van het landbouwbedrijf vaak verward met de oorspronkelijke naam van het product. De agrofirm houdt zich ook bezig met de ontwikkeling van middelen om eenjarigen tegen ongedierte te beschermen en levert diensten voor de ontwikkeling van een agrarisch bedrijf. De productlijn omvat vers geselecteerde eieren, kwaliteitsmargarine, kant-en-klare slagroom. De kaaspoederlijn van Cheddeas is ontworpen voor een breed scala aan consumenten.

melk krijgen

Voordelen

Veel beginnende boeren kiezen ervoor om samen te werken met een agrarisch bedrijf vanwege de volgende voordelen:

 1. 37 jaar continu onderzoek.
 2. Betrouwbare ontwikkelingspartner.
 3. De mogelijkheid om deel te nemen aan subsidies en steun te krijgen van de coöperatie.
 4. Introductie van moderne apparatuur.
 5. Melkproductie is niet schadelijk voor het milieu.
 6. Veilige producten voor dieren.
 7. Kwaliteitsproducten leveren door duurzaam gebruik van het milieu.
 8. Comfortabele zakelijke omgeving.

samenwerking met een agrarisch bedrijf

Productie kwaliteitscontrole

De agrofirm ontwikkelt zich voortdurend in het biotechnologische segment, gerelateerd aan stijgende melkproductie en de productie van diervoeder. Het bedrijf voert een zorgvuldige controle, sortering en certificering van het zuivelproduct uit, wat heeft gezorgd voor een verbetering van de kwaliteit van de grondstoffen. De betrouwbaarheid van het beoordelingssysteem zorgt voor productveiligheid en smaakprofiel.

smaakkenmerken

Verdiensten en onderscheidingen

In 2006 implementeerde het bedrijf een landbouwmarketingproject in Oekraïne.

Dankzij de verstrekte sponsoring hebben 45 boerencoöperaties de aanschafkosten van apparatuur verlaagd zonder de gemiddelde kosten van het eindproduct te verhogen. Na vier jaar werken aan het gestarte project hebben boeren hun productiecapaciteit 3-4 keer verhoogd.

In termen van melkproductie en jaaromzet staat de agrarische onderneming Land O'lakes op de 13e plaats in de ranglijst van wereldbedrijven. In 2014 behaalden ze een recordomzet van $ 266 miljoen.

agrarische marketing

Om in 2017 uit te breiden, verwerft het landbouwbedrijf de productiebasis van Vermont Creamery voor de productie van kazen op basis van natuurlijke geitenmelk.

Om de verkoopbaarheid van het product te verbeteren, heeft het landbouwbedrijf de bedrijfssymbolen van de producten omgedoopt zonder het uiterlijk en de vorm van de verpakkingen te veranderen. Het landbouwbedrijf heeft uitstekende resultaten behaald in de productie van boter, diepgevroren halffabrikaten en populaire voedingsproducten.

De huidige verkoopvolumes van olie zijn met 9% gestegen, wat duidt op de vraag naar het product Land O'Lakes. De productiecapaciteit van diepgevroren desserts Kozy Shack vertoonde een stijging van 6%.

olie productie

Al deze resultaten wijzen op de stabiliteit en geleidelijke groei van het landbouwbedrijf. Het management van het landbouwbedrijf breidt voortdurend internationale relaties uit, introduceert moderne producten en nieuwe diensten gericht op het verhogen van de productiviteit van boerderijen, het voortdurend uitbreiden van zijn investeringsportefeuille en veelbelovende ondersteuning voor beginnende boeren.

boerderij productiviteit

Beoordelingen over de agrofirm
Totaal aantal mensen stemden 3.834 2
 • sdgsdfbdfghsdbf
  Beschikbaarheid en assortiment
  5/5
  Verscheidenheid aan naleving
  4/5
  Zaadkieming
  3/5
  3123123
 • dsgsdg
  Beschikbaarheid en assortiment
  3/5
  Verscheidenheid aan naleving
  4/5
  Zaadkieming
  4/5
  dgsdgdsf
Verplicht spreek je uit en beoordeel

Direct aan het kijken


Komkommers

Tomaten

Pompoen