Beoordeling, beschrijving en recensies van de fabrikant agrofirm "Hem Genetics"

Gebruikersbeoordelingen
Geef feedback
De uiteindelijke beoordeling van het bedrijf:
Nog geen beoordelingen.
Gebaseerd Nog geen beoordelingen. bezoekersbeoordelingen
Beoordeling, beschrijving en recensies van de fabrikant agrofirm

Zaden van Hem Genetics staan ​​garant voor de kwaliteit van de gekweekte bloemen. Het agrarisch bedrijf levert de markt alleen beproefd plantmateriaal.

Tuinders verdwalen voor een verscheidenheid aan tassen in winkels. De planken lonken met felle kleuren. Alle telers beloven uitstekende zaailingen met een minimum aan onderhoud.

Agrofirm hem genetica

De werkelijkheid valt vaak tegen. Tuinders volgen strikt de aanbevelingen van de fabrikant. En er groeit iets onverstaanbaars.

Er treedt een slechte ontkieming van zaden op. Zomerbewoners verwachten een bepaald gebied te planten. Er zijn niet genoeg zaailingen. Er is tijd voorbij gegaan. Op de bloembedden zitten kale plekken.

Tuinders willen zichzelf behoeden voor teleurstelling en goederen kopen bij een betrouwbare fabrikant. Dit is Hem Genetics.

aanbevelingen van de fabrikant

Een excursie in de geschiedenis

Hem Zaden is opgericht in maart 1918. Het was een familiebedrijf en stond onder leiding van de grootvader van de huidige voorzitter van het bedrijf, Jan Singer Dzn.

De Eerste Wereldoorlog toonde de belangstelling van mensen voor het verbouwen van bloemen en groenten. Na voltooiing was er een enorme vraag naar kwaliteitszaden. Jan Singer Dzn besloot de ontbrekende activa te vinden om de productie te ontwikkelen.

Hij ging naar Duitsland. Er waren centra voor de productie van groentezaden. Vooral in Erfurt waren er veel verschillende voorstellen. Hier richtte hij het bedrijf Hem Zaden op.

bedrijf opgericht

Maar een jaar later werd besloten om het bedrijf naar Nederland te verhuizen. De reden is de grote marktcapaciteit en de lage concurrentie.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de productie van groentezaden stopgezet. Het werk werd alleen uitgevoerd om aan de behoeften van de lokale bevolking te voldoen. Maar sinds 1945 begint de vraag naar zaden weer te groeien. Na het einde van de oorlog begon de export naar het VK en Scandinavië.

Geleidelijk raakte Hem Zaden gespecialiseerd in de productie van bloemzaden. Het management gebruikt geavanceerde technologieën om nieuwe rassen en hybriden te creëren. In april 1998 werd Hem Genetics opgericht.

werd beëindigd

Prestaties in de fokkerij

De bedrijfsleiding volgt continu de ontwikkelingstrends van de bloemenmarkt. In de afgelopen decennia hebben eindgebruikers de voorkeur gegeven aan zaailingen boven zaadzakjes. Hem Genetics heeft zich gericht op het werken met zaailingenkwekers. Ze doen groothandelsaankopen en voorzien de tuinders van prachtige eenjarigen.

Hem Genetics voorziet professionele zaailingenkwekers van hoogwaardig zaadmateriaal. Veredelaars creëren nieuwe variëteiten en hybriden van planten met verbeterde eigenschappen.

controleert constant

Fokkers houden de vinger aan de pols van de ontwikkeling van de vrachtwagenlandbouw. Ze brengen constant nieuwe items uit die interessant zijn voor zomerbewoners.Elke tuinman kan zaailingen kopen die zijn gekweekt met zaden van Hem Genetics en het perceel naar eigen wens inrichten.

De creatie van petunia's, salvia's en pelargoniums bracht bijzonder succes met zich mee. Deze planten zijn lang decoratief en resistent tegen ziekten.

De agronomen van het bedrijf hebben dwergbloem-hybriden gemaakt. Zij zijn de enigen ter wereld die het gebruik van groeiregulatoren niet nodig hebben. Lagere kosten leiden tot lagere kosten en hogere winsten.

tuinieren ontwikkeling

Hem Genetics zet zich in voor duurzame technologie. De agrofirm heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van bloementeelttechnologie.

Breed scala aan bedrijven

Hem Genetics geeft digitale catalogi uit. Ze bevatten favoriete soorten tuinmannen en nieuwe items. De laatste zijn gemarkeerd met een speciaal pictogram - NIEUW.

De catalogus bevat kleurenfoto's. Een liniaal moet worden bevestigd om grootbloemige of hoge planten te beoordelen.

schone technologieën

Foto's zijn gemaakt door professionals. Volgens hen kan de consument de aankleding van de site beoordelen. Er worden bodembedekkers en hoge bloemen gepresenteerd. Landschapsontwerpers zullen er een unieke compositie van maken.

Hem Genetics werkt niet met particuliere klanten: de catalogus bevat geen beschrijvingen of prijzen. Groothandelsinkopers sturen een aanvraag en ontvangen een catalogus met prijzen... Maar een gewone tuinman moet naar de officiële website van het bedrijf gaan en het assortiment bekijken. De aankoop kan worden gedaan bij een gerenommeerd tuincentrum dat samenwerkt met deze fabrikant.

het decoreren van de site

Voordelen ten opzichte van andere veredelingsbedrijven

Hem Genetics steekt gunstig af bij andere zaadproducenten. Opmerkelijk:

 • bijna 100% kieming;
 • verlengde houdbaarheid;
 • bescherming van het materiaal tegen vocht (het materiaal wordt in strakke zakken geplaatst);
 • bodembeheersing van zaden;
 • behandeling met beschermende medicijnen;
 • voortdurend bijgewerkt assortiment;
 • jaarlijkse keuring van het verkochte materiaal;
 • rekening houdend met de klimatologische kenmerken van de aanvoerregio's.

veredelingsbedrijven

Analyse van de markt van zaadproducenten toonde vergelijkbare productkenmerken van andere bedrijven. Maar alleen deze fabrikant heeft alles aangesloten.

Onderscheidingen en verdiensten

De agrofirm neemt actief deel aan internationale en regionale beurzen, presenteert haar producten voor wedstrijden. Resultaat - prestigieuze prijzen ontvangen:

Andere bedrijven

 • International Seed Industry Associations for Professionals (Fleuroselect en All America Selections) prezen het bedrijf;
 • winnaars in verschillende nominaties zijn petunia's Limbo en Mambo, Salvia Raddy, Pelargonium Nano.

Bij het kopen van bloemzaailingen moeten tuinders de voorkeur geven aan producenten die met het bedrijf werken.

internationale verenigingen

Beoordelingen over de agrofirm
Totaal aantal mensen stemden Nog geen beoordelingen.

  Nog geen beoordelingen.

Verplicht spreek je uit en beoordeel

Direct aan het kijken


Komkommers

Tomaten

Pompoen