Beoordeling, beschrijving en recensies van de fabrikant, agrarisch bedrijf "DuPoint"

Gebruikersbeoordelingen
Geef feedback
De uiteindelijke beoordeling van het bedrijf:
Nog geen beoordelingen.
Gebaseerd Nog geen beoordelingen. bezoekersbeoordelingen
Beoordeling, beschrijving en recensies van de fabrikant, agrarisch bedrijf

Hybriden van zonnebloem, tarwe en maïs met een hoge opbrengst worden al lange tijd op ons land gezaaid. Weinig gewone mensen vroegen zich af waar de zaden met dergelijke opbrengstindicatoren en ziekteresistentie vandaan kwamen. Agrofirm DuPoint is een van de toonaangevende leveranciers van genetisch gemodificeerde landbouwzaden in veel landen van de wereld.

Geschiedenis van bedrijfspromotie

Het bedrijf werd opgericht in 1802, toen arriveerde een schip uit Frankrijk op het Noord-Amerikaanse continent. In eerste instantie werd de registratie uitgevoerd voor een buskruitbedrijf. Er was veel vraag naar de producten en al tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog was DuPoint de leider van het militair-industriële complex van het land. In de toekomst werden de producten van het bedrijf gekocht voor zowel persoonlijke collecties als voor militaire campagnes in verschillende landen.

Agrofirm DuPoint

Parallel met militaire producten begon het bedrijf vanaf de jaren 30 van de vorige eeuw te werken in de chemische industrie. Naast giftige stoffen bedacht het bedrijf en lanceerde het massaproductiematerialen:

 • neopreen;
 • nylon;
 • kevlar;
 • mylar;
 • tyvek.

Het bedrijf verkocht Lycra toen het in 2004 besloot het aan textiel te koppelen.

bedrijfspromotie

Sinds het midden van de vorige eeuw werkt het bedrijf aan de componenten van de nucleaire industrie.

Daarnaast wordt DuPoint beschouwd als een wereldwijde reus in de landbouwsector. De wetenschappers van het bedrijf hebben veel ontwikkelingen op het gebied van agronomie:

 • veredeling van genetisch gemodificeerde zaden van zonnebloem, maïs, tarwe;
 • ontwikkeling van gewasbeschermingsmiddelen tegen ongedierte;
 • ontwikkeling van formules en productie van mengvoeders voor universele doeleinden.

zonnebloemzaden

Interessant! Voor het eerst in ons land werden de producten van het landbouwbedrijf gebracht door Nikita Chroesjtsjov. Hij was het die een zak maïskorrels uit de Verenigde Staten bracht, die ze vervolgens overal begonnen te zaaien.

Onderzoekscentra zijn gevestigd in de landen van de voormalige USSR, waar ze nieuwe variëteiten van landbouwgewassen voor een bepaalde regio ontwikkelen. Tegelijkertijd worden gewasbeschermingsmiddelen getest, door de methode van testen en pogingen wordt voor een bepaald gebied een effectief middel geselecteerd.

landbouw producten

Productspecificatie

In de agrarische sector van de economie bezit het landbouwbedrijf een segment met veel innovatieve ideeën, jaarlijks worden ongeveer duizend ontdekkingen van de specialisten van het bedrijf geregistreerd.

Het bedrijf investeert vooral in het defensiecomplex en kernproeven, en vergeet de boeren niet. Onderzoekslaboratoria testen moderne gewasbeschermingsmiddelen tegen ziekten en plagen, met aandacht voor de veiligheid van producten voor mensen.Het landbouwbedrijf werkt rechtstreeks samen met boeren van over de hele wereld en streeft ernaar tuin- en veldbeschermingsproducten te produceren die in alle klimaatzones van de planeet werken.

De belangrijkste taak is om voedselproblemen over de hele wereld op te lossen door het telen van hoogproductieve en gevraagde gewassen.

Productspecificatie

Productvoordeel

De agrofirm staat bekend om de productie van breedspectrum fungiciden, de voordelen zijn als volgt:

 • efficiëntie;
 • relatieve veiligheid;
 • snelle verwering.

vervaardiging van fungiciden

De producten kunnen binnenkort worden opgehaald en geconsumeerd.

Genetisch gemodificeerde plantenzaden zorgen voor grote opbrengsten tegen minimale kosten. De teelt van land is identiek, sommige hybriden bevatten al een speciale behandeling voor ziekten en plagen.

verzamelen en consumeren

Ontwikkeling en implementatie van revolutionaire ontwikkelingen

De specialisten van de agrofirm hebben preparaten ontwikkeld en getest om landbouwgewassen te beschermen:

bescherming medicijnen

 • De remedie "Akanto" wordt als universeel erkend. Een nieuwe generatie fungicide heeft zichzelf bewezen wanneer het wordt gebruikt om groenten, tuinplanten, graangewassen, erwten en sojabonen te beschermen tegen septoria, echte meeldauw en andere ziekten die het gewas vernietigen.
 • De preparaten "Trend", "Abrusta", "Talius" zijn kwaliteitsbescherming geworden voor granen tegen alle bekende ziekten en plagen.
 • De boer zal zichzelf voorzien van hoge opbrengsten van maïs met behulp van “Cordus Herbicide” ter bescherming.
 • Sojabonen en erwten zullen onder betrouwbare bescherming afnemen als ze worden behandeld met Harmony Classic Herbicide, dat is gebaseerd op sulfonylureumderivaten.
 • "Thanos" helpt zonnebloemen en veel soorten groenten te beschermen tegen de schadelijke effecten van het milieu.
 • Boomgaarden met fruit en hoge opbrengsten voor wijngaarden worden beloofd door het gebruik van middelen "Lannat Insecticide", "Talendo Extra Fungicide", "Kurzat R Fungicide".

De meeste zijn al geregistreerd en worden met succes gebruikt door zowel kleine boeren als grote boerderijen om gewassen in verschillende landen van de wereld te beschermen.

gebruiken om te beschermen

Agrofirm DuPoint heeft een tastbare bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het wereldlandbouwcomplex door het ontwikkelen en introduceren van innovaties. Ze belichten de ontwikkeling van gewasbeschermingsmiddelen voor velden en tuinen, die helpen om grote opbrengsten te verzamelen en daarmee het probleem van het wereldwijde tekort aan producten op te lossen.

voedseltekorten

Beoordelingen over de agrofirm
Totaal aantal mensen stemden Nog geen beoordelingen.

  Nog geen beoordelingen.

Verplicht spreek je uit en beoordeel

Direct aan het kijken


Komkommers

Tomaten

Pompoen